Let’s Work Together

hello@makoto.com

m. Conference

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
+1 312 749 8649

Back to top
Image Alt

Elena Gheorghe

Elena , una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, a avut o ascensiune rapida in industria muzicala. Cu o istorie pe piata muzicala romaneasca de mai bine de un deceniu, Elena este perceputa ca una dintre cele mai bune voci la ora actuala.
In anul 2001, Elena este cea mai tanara concurenta la concursul de interpretare din cadrul Festivalului Mamaia, iar doi ani mai tarziu devine solista formatiei Mandinga si lanseaza primul album, “De Corazon”, avand si un concert in deschiderea Rafaga. Mai mult decat atat, artista si trupa Mandinga primesc Discul de Aur pentru piesa “Soarele meu”.
In 2006, Elena isi lanseaza primul videoclip solo din cariera, pentru piesa “Vocea ta”, lanseaza primul album solo, intitulat tot “Vocea ta”.
La sfarsitul anului 2008, Elena Gheorghe primeste Trofeul Omul Anului in comunitatea aromana pentru albumul de muzica armaneasca Lilicea Vreariei, iar un an mai tarziu castiga Finala Nationala Eurovision cu piesa “The Balkan Girls”, dar lanseaza si piesa “Pana la stele”, ce devine No. 1 la cele mai importante posturi de radio din Romania. In acelasi an, artista porneste intr-un turneu de promovare “The Balkan Girls” in Germania, Marea Britanie, Belgia, Austria.”.
In anul 2010, Elena Gheorghe lanseaza videoclipul piesei “Disco Romancing”, piesa ce devine number one in Romania, Spania, Portugalia, Austria, Germania, Slovenia, Italia, Belgia si intra in topurile muzicale din Japonia. In acelasi an, artista incepe un turneu in afara tarii si are concerte in Spania, Germania, Slovenia, Italia, Belgia, Olanda, Japonia.
Un an mai tarziu, Elena Gheorghe lanseaza “Hot girl” (feat. Dony), piesa ce a fost desemnata imnul verii la postul tv Pro7 (Germania), dupa ce in anii anteriori hituri semnate de Lenny Kravitz sau Katy Perry ocupasera aceeasi pozitie. Tot in 2011, Elena Gheorghe lanseaza single-ul “Midnight Sun”, care urca pe primele pozitii ale mai multor topuri din Spania, Germania, Olanda.
Anul 2013 este unul exceptional pentru Elena Gheorghe, care lanseaza “Ecou” (feat. Glance), piesa ce stationeaza 8 saptamani la rand pe locul 1 in topul Media Forest si devine cea mai difuzata piesa a verii in Romania. In acelasi an, Elena castiga premiul Featuring Top Hit la premiile Romanian Top Hits, pentru Ecou (feat. Glance), este nominalizata la 4 categorii la premiile Romanian Music Awards si castiga Media Forest Award la Media Music Awards. La sfarsitul anului, artista lanseaza doua noi piese: “Pana dimineata” si “O simpla melodie”.

Artista are in prezent zeci de single uri lansate, cu milioane de vizualizari din partea celor ce o iubesc si continua sa-si bucure fanii pe scenele mari ale Romaniei si nu numai.

Contact Booking:

Mădălina Nicolai
+40 745 333 111
madalina@partypeople.ro