Let’s Work Together

hello@makoto.com

m. Conference

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
+1 312 749 8649

Back to top
Image Alt

New Vegas

“New Vegas” este un two-man show consacrat pe scena jazz/swing din România. Este format din doi soliști profesioniști de excepție, Petru Călinescu si Maximilian Muntean, ambii venind cu o dragoste autentică pentru repertoriul “Great American Songbook” (popularizat, printre mulți alții, de soliști celebri, cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald). Un concept exclusiv, cu accent pe eleganță si bun gust – un omagiu care transpune publicul direct in anii ’40 si ’50.

Petru Călinescu a absolvit LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts), sub îndrumarea lui Sir Paul McCartney, iar Maximilian Muntean a terminat Școala de Arta București. Amândoi au o vasta experiență în concerte, atât în Romania cât și în străinătate. Împreuna, au participat la Concursul Eurovision 2013, ajungând până în semifinala fazei naționale.

Foști colegi de școala generala, cei doi s-au regăsit după ani de zile și formează acum “New Vegas”, un duo-spectacol care își propune să captureze dragostea pentru un repertoriu nemuritor, și care aduce din nou in prim plan muzica buna de altădată.

Din anul 2019, spectacolul a fost îmbogățit prin colaborarea cu trupa Groovin’ High Project, un cvartet de jazz format din muzicieni de elită.”

Contact Booking:

Carol Dermengiu
+40 745 760 829
carol@partypeople.ro