Let’s Work Together

hello@makoto.com

m. Conference

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
+1 312 749 8649

Back to top
Image Alt

Tavi Clonda Band

Trăiește-ți visul cu Tavi Clonda Band!

Tavi Clonda și-a început cariera încă din liceu, studiind canto și chitară la Școala de Arte. Deși a terminat Facultatea de Construcții Aerospațiale, nu a profesat niciodată, muzica fiind singura alegere a sa.

Dupa experiența acumulată din turneul desfășurat între anii 2003-2006 în Europa dar și în Miami, SUA, ca solist cu trupă live show dar și de prezentator al evenimentelor, s-a reîntors în țară în 2006 și formează trupa Bandidos, împreună cu foștii componenți ai trupei Bosquito, susținând peste 200 de concerte în țară și în străinătate cu albumul ”Nu-mi dai scăpare”, semnat la MediaPro Music.

Contact Booking:

Mădălina Nicolai
+40 745 333 111
madalina@partypeople.ro

După multe apariții în show-uri de televiziune, (ProTV, Antena 1, Antena Stars, TVR, MTV, National Tv) și după experiența în câteva band-uri de cover în care activează, în 2013 Tavi Clonda își formează propriul band cu care asigură cu succces, timp de aproape 4 ani, partea muzicală live a emisiunii zilnice „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, prezentată de Gabriela Cristea, cu un repetoriu complet și diversificat atât de cover-uri românești și internaționale dar și piese proprii cum ar fi: „Numele tău”, „Tushieu”, „Felul tău de-a fi”, „Iubește-mă și taci”, „Te vreau lângă mine” sau „Câștigători” piese cerute și pentru dansul mirilor (vezi youtube).

În 2020, trupei se alătură 2 soliste foarte talentate, astfel numărul membrilor band-ului fiind de 7 (instrumentiști și soliști).

Cu peste 400 de evenimente private la activ (nunți, botezuri, zile de naștere, evenimente corporate etc.) în cei 7 ani de activitate, show-ul lui Tavi este unul bazat pe multă energie, dinamism și interacțiune cu cei prezenți, deviza lui fiind: „la o petrecere la care sunt invitat, nimeni nu stă jos!”

Trăiește-ți visul cu Tavi Clonda Band!