Let’s Work Together

hello@makoto.com

m. Conference

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
+1 312 749 8649

Back to top
Image Alt

Traffic Strings

Passion Never Dies. It grows.

Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoție și virtuozitate, găsind expresia veritabilă a fiecărui gen muzical pe care îl abordează. Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele în seva compozițiilor originale, TRAFFIC STRINGS și-au găsit un stil de interpretare unic și în același timp profund autentic. TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie că e vorba de moștenirea muzicală a folclorului românesc ori muzica lui Bach și Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote și ritmuri în concertele de jazz, tango și chiar rock instrumental, TRAFFIC STRINGS transferă publicului o stare de bine contagioasă.

Contact Booking:

Mădălina Nicolai
+40 745 333 111
madalina@partypeople.ro

De la concertele lor ieși plin de energie, iar viața este întotdeuna mai frumoasă după ce îți administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroșează tuturor un voluminos bagaj de bucurie, speranță și dragoste. “TRAFFIC STRINGS practică o muzică care nu aparține unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici și numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceștia le fac în istoria muzicii”. “Compozitii ce aparțin genului de muzică clasică, dar și alte genuri li se par alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră și li se pare valoros”. (Loredana Baltazar – Actualitatea Muzicala)

Prezență constantă pe scenele din țară, fie ȋn festivaluri de mare calibru, fie ȋn locuri mai puțin convenționale, Ansamblul „Traffic Strings” este ȋntotdeauna la ȋnălțime, numele lor e sinonim cu măiestria dusă la cel mai ȋnalt nivel, cu sclipirea artistică directă şi pasionantă şi, ceea ce apreciez ȋn mod deosebit ține de repertoriul extrem de ofertant. Ȋn cei 14 ani de existență ansamblul a parcurs un arc stilistic amplu, de la clasici, la moderni, de la piese cu iz folcloric, la cele de jazz, toate ȋn aranjamentele eficiente şi foarte inspirate semnate de Lucian Moraru. Câteva albume discografice jalonează acest traseu ȋncepând cu ciclul „Anotimpurile” de Antonio Vivaldi (2006) – girat de participarea extraordinară a naistului Gheorghe Zamfir, „Tango Aficionado” (2013), „Traffic Strings ȋn concert”, „Tango Finesse” si „Perpetuum Jazz” (2020) (Monica Cengher – Radio Romania Muzical)